EL NOSTRE PROJECTE

El model educatiu que oferim pretén el desenvolupament integral de la personalitat i les capacitats dels alumnes i promou una educació individualitzada i socialitzadora, adaptada a les demandes del món actual.

 

Integrem l’ús de les noves tecnologies , fomentem l’aprenentatge i l’ús normalitzat de les llengües estrangeres i adoptem una metodologia didàctica oberta a la innovació pedagògica.

 

Integrem l’ús de les noves tecnologies com a eina habitual en les activitats d’ensenyament-aprenentatge i eduquem per fer-ne un ús adequat, crític i responsable.

 

Fomentem l’aprenentatge i l’ús normalitzat de les llengües estrangeres. Som una Escola Multilingüe, certificada per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, que desplega un Projecte Multilingüe que prioritza l´assoliment de la competència lingüística i comunicativa en llengües estrangeres, per tal de facilitar el futur acadèmic i laboral dels alumnes.

 

Adoptem diverses metodologies per formar persones competents i estem oberts a les noves propostes d’innovació en Pedagogia.

 

En el nostre Projecte Educatiu, l’acció tutorial   és un element clau que implica no només el seguiment del progrés  acadèmic de l’alumne sinó també l’acompanyament en la seva formació.

COL·LEGI SAGRAT COR

Centre concertat per la Generalitat de Catalunya

El Vendrell ctra. de Valls, 26

977660173

sagratcor@sagratcorelvendrell.cat

Idiomes

CERTIFICACIONS

 

CONTACTAR

Accepto les condicions de protecció de dades de Sagrat Cor.