MENJADOR

El centre disposa de dos menjadors escolars amb un aforament total de 500 alumnes. Es serveix dinar tots els dies de la setmana per torns.

El menjador és un servei més que s’ofereix a les famílies. Comprèn el menjar i la vigilància tant en l’estona de l’àpat com la del temps d’esbarjo de després de dinar.

El menjar s’elabora diàriament a la cuina del nostre centre, adaptat a les necessitats de cada edat i tenint en compte possibles al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

 

La nostra prioritat és educar en salut, servir dinars sans i equilibrats cuinats amb productes frescos de primera qualitat subministrats diàriament pels nostres proveïdors de proximitat.

 

Amb la intenció d’elaborar menús saludables, la minuta és revisada mensualment per una Dietista-Nutricionista experta en restauració col·lectiva qui elabora un menú opcional de sopars per complementar el dinar, fonamental per ajudar a les famílies en el correcte desenvolupament i creixement dels nostres alumnes.

 

A l’inici de cada mes, els pares poden descarregar o consultar la minuta amb el menú de dinars i les propostes de sopars en aquesta pàgina web.

D’acord amb el nostre Caràcter Propi, els iogurts que servim als alumnes són de la marca La Fageda (cooperativa catalana d’iniciativa social sense ànim de lucre que té com a finalitat la integració laboral de les persones de la comarca de la Garrotxa que pateixen discapacitat intel·lectual o trastorns mentals severs.

Comptem amb un equip de monitors qualificats que fan un seguiment dels objectius alimentaris i higiènics del menjador. Trimestralment es lliuren els informes personalitzats a les famílies.

 

INSCRIPCIÓ FIXA AL MENJADOR

 

INSCRIPCIÓ ESPORÀDICA AL MENJADOR


 

COL·LEGI SAGRAT COR

Centre concertat per la Generalitat de Catalunya

El Vendrell ctra. de Valls, 26

977660173

sagratcor@sagratcorelvendrell.cat

Idiomes

CERTIFICACIONS

 

CONTACTAR

Accepto les condicions de protecció de dades de Sagrat Cor.