QUI SOM

El nostre col·legi, és un dels tretze centres educatius de les Carmelites Missioneres Teresianes. Una xarxa de centres educatius que, mantenint l’essència dels valors carmelitans, promou un estil educatiu propi que pretén la formació de persones lliures, preparades i compromeses.

MISSIÓ

 

El col·legi Sagrat Cor té com a Missió educar des d’una dimensió humana i competencial segons el carisma del Carmel Palautià, que s’expressa en l’amor a Déu i al proïsme, especialment en aquells menys afavorits, donant resposta a les necessitats de l’entorn i cultivant l’esperit de família i les relacions interpersonals en un clima de llibertat.

VISIÓ

 

Volem ser una xarxa de Centres Evangelitzadors que treballen cohesionats. Ser referents en el cultiu de la interioritat i de les relacions entre nosaltres i amb l’entorn, potenciant el treball en equip, la solidaritat i el compromís. Fer visible el “ser família” amb un clima on tota la comunitat educativa creix amb la capacitat d’innovar i transformar la realitat.

VALORS

 

Els valors que ens caracteritzen i que són el signe de la nostra identitat són Coherència, Corresponsabilitat, Compromís, Reconeixement, Transcendència, Sentit crític, Acollida, Alegria, Esperit de superació i Generositat.

COL·LEGI SAGRAT COR

Centre concertat per la Generalitat de Catalunya

El Vendrell ctra. de Valls, 26

977660173

sagratcor@sagratcorelvendrell.cat

Idiomes

CERTIFICACIONS

 

CONTACTAR

Accepto les condicions de protecció de dades de Sagrat Cor.