Batxillerat

L’objectiu final del nostre Projecte de Centre  2-18  és el Batxillerat. 

Durant els dos cursos de Batxillerat oferim al nostre alumnat la formació, la maduresa,els coneixements i les destreses que els permeten  desenvolupar-se a nivell  personal, intel·lectual i social per tal d’incorporar-se als estudis superiors i a la vida activa.

  Quines Modalitats oferim?

  • Ciències i Tecnologia
  • Humanitats i Ciències Socials

Facilitem cursar assignatures a través de l’IOC (Institut Obert de Catalunya) en aquells casos en que  l’alumne/a no pugui fer una assignatura en concret  de manera presencial.

Són  eixos vertebradors del nostre Batxillerat:

  • L’acció tutorial personalitzada: Garantim acompanyament personal en l’evolució dels aprenentatges, interessos i capacitats fent especial atenció a la seva orientació acadèmica.

 

  • La formació personal: Vetllem pel desenvolupament personal dels nostres joves en tots els àmbits, treballant l’autoconeixement  i el control de les emocions i  habilitats socials a través del nostre Projecte d’Interioritat.

 

  • El foment de les llengües estrangeres: Com a centre examinador de titulacions oficials de Cambridge facilitem als nostres alumnes de Batxillerat l’obtenció dels títols de FIRST i ADVANCE.

Oferim al nostre alumnat la possibilitat d’obtenir al mateix temps el  títol de Batxillerat Dual Americà en col·laboració amb ACADÉMICA INTERNATIONAL STUDIES.

COL·LEGI SAGRAT COR

Centre concertat per la Generalitat de Catalunya

El Vendrell ctra. de Valls, 26

977660173

sagratcor@sagratcorelvendrell.cat

Idiomes

CERTIFICACIONS

 

CONTACTAR

Accepto les condicions de protecció de dades de Sagrat Cor.