Educació infantil (3-6 anys), educació primària i educació secundària obligatòria

Presentació de sol·licituds:

  • Educació infantil (3-6 anys) i educació primària: del 6 al 20 de març
  • Educació secundària obligatòria: del 8 al 20 de març

Has de presentar del 6 al 20 de març de 2023 i has d’adjuntar-hi la documentació d’identificació o de criteris que correspongui. La documentació que no hagis pogut adjuntar durant el període

de presentació de sol·licituds, la pots afegir del 21 al 22 de març de 2023.

Si no l’has pogut presentar en les dates indicades, pots fer el tràmit a partir del 27 de març i fins el 27 d’abril de 2023. En aquest cas seran sol·licituds fora de termini i s’assignaran

posteriorment a les presentades en termini.

Fes la sol·licitud de preinscripció

Què necessito per fer la preinscripció?

  • Ordinador, tauleta o telèfon mòbil amb connexió a Internet: Et caldrà un dispositiu electrònic amb connexió a Internet perquè la preinscripció es fa del tot en línia.
  • Eina d’identificació digital: És més segur que quan facis el tràmit (el pare, la mare o el tutor o tutora que faci el tràmit) tinguis una eina d’identificació digital. Et recomanem lidCAT Mòbil per la seva facilitat d’obtenció i d’ús. Pots utilitzar també qualsevol certificat digital i Cl@ve.
  • Codi identificador del Registre d’alumnes de Catalunya (RALC) de l’alumne o alumna: A l’hora de fer la sol·licitud de preinscripció has de tenir preparat el codi identificador de l’alumne o l’alumna. Aquest número s’assigna de manera automàtica a l’alumnat matriculat a Catalunya a partir del curs 2015-2016; i a partir del curs 2021-2022 també s’ha atorgat als alumnes matriculats en una llar d’infants o una escola bressol. El codi, el pots consultar amb identificació electrònica en aquest mateix web, a l’apartat Consulta de l’identificador de l’alumneÉs molt important verificar també que tota la informació que hi apareix és correcta. En cas contrari, has de sol·licitar una rectificació de les dades, adjuntant la documentació que correspongui.
  • Documentació digitalitzada: Hi ha documentació que no cal que presentis, perquè es fan consultes interadministratives. Però si n’has de presentar, l’has d’adjuntar a la sol·licitud digitalitzada (mitjançant un escàner o una fotografia).

Matrícula:

  • Educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria: del 18 al 26 de juny

COL·LEGI SAGRAT COR

Centre concertat per la Generalitat de Catalunya

El Vendrell ctra. de Valls, 26

977660173

sagratcor@sagratcorelvendrell.cat

Idiomes

CERTIFICACIONS

 

CONTACTAR

Accepto les condicions de protecció de dades de Sagrat Cor.